nyheder

Opråb!

 

Status fra en klub i knæ.

Bork forenede klubber er udfordret på en del områder. Vi oplever i bestyrelsen et drastisk faldende medlemstal, udfordringer med at værge frivillige og en generel mangel på opbakning. Fortsætter tendensen vil der indenfor de nærmeste år ikke være noget der hedder BfK. Det er måske en lidt for pessimistisk udmelding, men vi vil hellere gøre opmærksom på det i tide, så vi forhåbentlig kan få vendt udviklingen.

 

Vi har brug for en ny formand.

Vi ser en lokalbefolkning bestående af fantastiske mennesker, der besidder et kæmpe potentiale og en lyst til at gøre området endnu mere attraktiv at bo i.

Det ulmer af virkelyst og initiativrige ildsjæle. Den ny formands opgave, er at give ildsjælene og ideerne luft og mulighed for at shine.

Klubbens fortsatte rolle i lokalsamfundet er essentielt i det samspil der er mellem skole, hallen, musikfestivalen og Bork for Land og By. Det er et symbiotisk forhold hvor ingen dele kan undværes. Så, opfordringen lyder til alle jer der bor i området og har en interesse i at beholde en idrætsklub i lokalsamfundet:

Organiser jer, find en formand der kan redde situationen, for alles bedste.

 

Venlig hilsen og på vegne af bestyrelsen

Thomas Pilgård Andersen

Kom & vær med

Medlemmer, frivillige, lokale og sponsorer - vi er én samlet klub

Bliv medlem

Vi dyrker motion på den sjove måde og har altid tid til hygge, leg og venskab

Sport & idræt

Hjælp BfK

En sæson som leder eller en time som tidtager. Find hvad du har lyst til at hjælpe med

Opgavelisten

Støt BfK

Støt BfK når du bruger dit OK kort - uden det koster dig ekstra

Støt BfK